“Бренд “Київський торт” має належати киянам, а не Петі, який вкрав фабрику та привласнив назву”, – журналіст про те, як Порошенко “створив” корпорацію Roshen

29.09.2020, 17:31
85386

У  кондитерській корпорації Roshen, яка належить екс-президенту України Петру Порошенку, заявили, що право на маркування тортів знаком Київський торт на території України належить виключно корпорації. Корпорація навіть подавала до суду, аби право маркування залишилося виключно їм.

Читайте також: “Ганьба вам!”: Порошенко гучно та з розмахом відсвяткував день народження у день жалоби (відео)

Проте, як пише на своїй сторінці у Facebook Ярило Підгірний, “бренд “Київський торт” має належати киянам”, адже ще 1965 року на Київській кондитерській фабриці створили бісквітний торт “Київський” і саме в тому році народився Петро Порошенко. Тоді як цей бренд міг стати власністю фабрики Roshen.

“До дня народження сивочолого…”БРЕНД “КИЇВСЬКИЙ ТОРТ” МАЄ НАЛЕЖАТИ КИЯНАМ!

Бісквітний цех Київської кондитерської фабрики, 1965 рік. Фірмовий “Київський торт”
А тим часом десь у Молдові народили мальчєка пєтю. Коли петя виросте, він “вкраде” (приватизація називається) фабрику і додасть у рецепт легенди смачну пальмову олію. А ще петя привласнив собі назву “Київський торт”. І ніхто крім Петі не може його виробляти.
По якому праву назва “КИЇВСЬКИЙ” належить незрозуміло кому. Я вважаю, що він має належати киянам. Як Коньяк чи Шампань належать відповідним провінціям у Франції.

А будь-який виробник повинен мати можливість купити право на використання торгової марки, при умові додержання класичної рецептури. І горіхів побільше і масло вершкове…”, – йдеться у дописі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com