Британські благодійники доставили броньоване авто для ЗСУ (фото)

18.07.2022, 12:15
124106

Україна зараз – центр світу. Вона об’єднала навколо себе безліч країн, чиї народи підтримують її та допомагають на шляху до перемоги. Велика Британія – одна із тих, хто найбільше висловлює свою підтримку українцям.

Читайте також: «Волинь передала Києву речі для захисників», – Палатний розповів про роботу волонтерського штабу «Української команди УДАР»

Так, волонтери із Великої Британії привезли в Україну броньований автомобіль для ЗСУ.

Про це повідомляють на сторінці Благодійного фонду “Віримо в Україну” у Facebook.

“Вчора, завдяки співпраці Благодійного фонду “Віримо в Україну” та благодійників із Великої Британії, а саме Alastair Chambers, Nige Rees, Shirley Gretton Kirk та партнера із Сан-Франциско – Trent Tosky, в Україну було доставлено броньований автомобіль, котрий буде передано для Збройних Сил України.
Окрім того, благодійники привезли гуманітарну допомогу від Благодійної організації Gloucester Ukrainian church of the Good Shepherd для потреб вимушено переселених осіб.
Продовольство, засоби гігієни та одяг вже передали на потреби внутрішньо переміщених осіб, що проживають у Волинській області.

Броньований автомобіль, котрий привезли британці уже незабаром буде передано для потреб ЗСУ”, – йдеться на сторінці фонду.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com