“Буде найстрашніший день”: від російського ворога сьогодні чекають посилення наступу

25.02.2022, 08:03
112331

Сьогодні від росіян очікують в Україні повітряні удари, і десанти, і вклинення, і оточення.

Читайте також: Окупанти не увійшли до Дніпропетровської області, все спокійно

Про це повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович о другій годині ночі на своїй сторінці в соціальних мережах.

Він зазначив, що зараз практичне вклинення на нашу територію склало в середньому сорок кілометрів. “ППО збереглося, війська боєздатні, ми застосовуємо і авіацію (тому, коли ви чуєте звуки літаків, це цілком можуть бути наші, як сьогодні, коли вони збивали російські гелікоптери над Гостомелем). Загалом, у них провал насправді. Провал і першого удару та наступних планів. Героїчна оборона наших військ, чудеса, які показують наша армія, прикордонники, нацгвардія, інші структури, є головною умовою та головною причиною цього провалу: Чернігів, Суми, Київ, Харків, вся зона ООС, Херсон”, – написав він.

Він повідомляє, що сьогоднішній день буде важчим, але і легшим, бо вже відомо до чого треба бути готовими. “Тож завтра буде найстрашніший день. Страшніше, ніж сьогодні.
Завтра вони включать усі свої можливості, щоб зламати нас психологічно і – на полі бою. Але, з іншого боку, вже буде й легше. Ефекту раптовості немає, звичка почала утворюватися, десантами нас не налякаєш”, – зазначив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com