“Будеш смердіти – проженемо”: президент Федерації велоспорту публічно принизив чемпіонку Євроігор

2.07.2019, 14:51
31495

Українська велосипедистка Ганна Соловей, яка виграла “золото” Європейських ігор у Білорусі у соцмережах посварилася з президентом Федерації велоспорту України Олександром Башенком, який публічно їй нагрубіянив.

Читайте також: Українські спортсменки завоювали “золото” з греблі на Європейських іграх

Відповідний спір відбувся на сторінці ФВСУ у Facebook, де Соловей обурилася, що з перемогою привітали не її, а якогось невідомого їй чоловіка.

“Дивуюсь некомпетентності та зневазі до спортсменів вашої ж федерації. Хотілось би знати, чому ви вітаєте незнайому мені людину, якої я ніколи не бачила. Цей чоловік не допомагав мені в підготовці до змагань абсолютно нічим. При цьому ви берете мою світлину та мій результат”, – написала спортсменка під публікацією.

На це у коментарях відповів Башенко.

“Аню, дивись, як ми будемо навчатись. Ти відкрила рот, тепер ти за це будеш платити. У тебе є підписаний тобою контракт. Ти випадково виграла гонку і вирішила, що у тебе з’явилося право в порушення умов контракту відкривати рот?”, – заявив він.

Читайте також: Український спортсмен зворушливо підтримав закон про мову

“Ти зайшла на мінне поле. Їздиш на моєму велосипеді, їздиш в моїй формі, на голові у тебе мій шолом. Чого ти ще хочеш, щоб я тебе возив? Я не Базін, запам’ятай, принцесо. Будеш робити роботу – приймемо тебе, будеш смердіти – проженемо і не згадаємо як звали”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com