Буковель достроково закінчує зимовий сезон 2019 – 2020 у зв’язку з карантином

25.03.2020, 09:32
67469

Як повідомляють на офіційному сайті Буковелю, карантин у них розповсюджуватиметься на всі послуги та на всій території комплексу, повідомляє канал 24.

Читайте також: OKKO профінансує додаткові 20 тис. перевезень лікарів під час карантину

Таким чином, Буковель припиняє приймати туристів, всі сервіси буде закрито, зокрема роботу витягів буде зупинено.

“Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови – чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в цій ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту – це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров’я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати”,– зазначають у Буковелі.

Тут додають, що основною причиною такого рішення є відсутність достовірної інформації щодо поширення коронавірусу в Україні, тому багато питань залишаються без чіткої відповіді.

Щодо тих людей, які забронювали проживання в готелях Буковелю на найближчий період, то їм слід звернутися на пошту [email protected] “для позитивного вирішення цього питання”.

Зауважимо, що через запровадження карантину відпочинковий комплекс VODA club, який також розташовується на території Буковелю, зачинився ще 18 березня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com