OKKO профінансує додаткові 20 тис. перевезень лікарів під час карантину

23.03.2020, 11:11
67276

Холдинг OKKO Group профінансує додаткові 20 тисяч перевезень лікарів під час карантину в рамках ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та компанії Uber

Читайте також: Хворого на коронавірус можуть посадити на три роки за недотримання умов карантину: чоловік відкидає всі звинувачення

Про це повідомляється на сторінці МОЗ у соцмережі Facebook у понеділок, пише Інтерфакс-Україна.

“Компанія ОККО підтримала ініціативу МОЗ та профінансує ще 20 тисяч перевезень через сервіс Uber до робочих місць медпрацівників, які рятують життя та здоров’я українців під час поширення коронавірусної хвороби в країні. Послуга буде доступною в семи містах присутності Uber в Україні: Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці”, – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, раніше МОЗ, органи місцевого самоврядування та Uber домовилися про безкоштовні транспортні послуги з перевезення медичних працівників до робочих місць під час карантину. Домовленість передбачала здійснення 10 тисяч перевезень. Міністерство охорони здоров’я закликало інші бізнеси також проявити соціальну відповідальність і долучитися до ініціативи.

OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК “ОККО” (“Концерн “Галнафтогаз”). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів у сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.

Читайте також: Донорство в умовах карантину: кількість запасів крові стрімко зменшується

До холдингу також входить житлово-будівельна компанія “Ваш дім”, що здійснює проектування, будівництво і реалізацію житлових проектів. У портфелі компанії ЖК “Пасічний”, ЖК Villa Magnolia і монолітно-каркасний багатоповерховий будинок на вул. Зубрівській у Львові, елітний ЖК в Ужгороді та житловий цегляний будинок у Мукачеві. Загальна площа проектів компанії становить понад 120 тис. кв. м.

Акціонерами та інституційними інвесторами компаній холдингу є Європейський банк реконструкції та розвитку, GoldmanSachs, Horizon Capital, Renaissance Capital, Genesis AssetManagers, LLP та ін.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com