Час для духовного: астрологи розповіли, що на вихідних чекає на різні знаки Зодіаку

14.03.2020, 11:21
66427

У двадцятий день місяця, який розтягнеться майже на дві доби, необхідно забути про матеріальне і згадати про духовне. Цей час також сприятливий для будь-яких починань, навіть тих, які в інший період визнали б надто ризикованими, і з цієї причини вирішили б від них відмовитися.

Читайте також: Астрологи склали любовний гороскоп для усіх знаків Зодіаку на березень

Овен

Озираючись назад, важко рухатися до поставленої мети, тому потрібно залишити минуле позаду і жити сьогоднішнім днем з обов’язковим прицілом на майбутнє.

Телець

Нові проєкти матимуть успіх тільки у тих, хто завершить старі справи – в іншому разі “хвости”, у кращому випадку, будуть вас гальмувати, а в гіршому – тягнути назад.

Близнюки

Найголовніше – вирішити, чого ви справді хочете, після чого можна буде визначати тактику і стратегію, які дозволять досягти поставленої мети.

Рак

Чудовий день для презентації своїх проєктів, навіть якщо вони перебувають на рівні ідеї – і керівництво, і колеги гідно їх сприйматимуть.

Лев

Проблема, над вирішенням якої ви давно і безрезультатно розмірковуєте, може цього дня розсмоктатися сама по собі, без жодних зусиль з вашого боку.

Діва

Беручись до реалізації нового проєкту, продумайте все до найдрібніших деталей, інакше в найнесподіванішому місці ви натрапите на перешкоду, якої не врахували.

Терези

Думки, що приходять в голову протягом дня, можливо, і не можна буде назвати ідеальними, але вашої уваги (а потім і втілення в життя) вони точно будуть гідні.

Скорпіон

Можна (і треба!) складати план на майбутнє: своєрідний дар передбачення, що відкрився цього часу, дозволить чітко уявити собі, які пункти в нього потрібно включити.

Стрілець

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій, але за одного винятку: сьогодні не можна брати і давати в борг, оскільки повернення позиченого в будь-якому разі затягнеться надовго.

Козеріг

Прибуток, отриманий цього дня, може прибрати подоби несподіваної премії, яку випише начальство, цінних подарунків від друзів чи коханих чи навіть виграшу в лотерею.

Водолій

Щоб зрозуміти, що і чому відбувається у вашому житті, необхідно подивитися на звичні речі під новим кутом зору – такий підхід дасть відповідь на безліч питань.

Риби

День, коли можна успішно купувати та продавати: придбане буде служити вірою і правдою довгі роки, а продане неочікувано принесе непоганий прибуток.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com