Про прощання з 33-річним чоловіком повідомив товариш та колега Павла – режисер Ахтем Сеітаблаєв. Зараз він перебуває у лавах київської територіальної оборони.

“Паша Лі. Провели друга… Спочивай з миром, світла людино… Митець і воїн. Обіймаю” – написав Ахтем у фейсбуці та прикріпив фото з відважним героєм.

Де саме відбулось прощання та хто був присутній – невідомо. Ймовірно, Павла Лі поховали у Києві. У коментарях свої слова співчуття висловили прихильники Ахтема та Павла, зокрема й колега Дмитро Ступка, який був другом та однокласником Лі.

Що відомо про Пашу Лі

Актор і телеведучий народився у Євпаторії, в Криму. Мама Павла – із Закарпаття, батько – кореєць з Криму. Чоловік знімався у кіно, рекламі, був актором дубляжу, брав участь у талант-шоу “Фабрика зірок-3”, яке принесло йому широку популярність.

Українській публіці Павло Лі відомий завдяки фільмам “Штольня”, “Звичайна справа”, “Тіні незабутих предків”, “Правило бою”, “Зустріч однокласників”.

Через вторгнення Росії він приєднався до лав ЗСУ, але помер від куль окупантів. Йому було лише 33 роки. Він загинув в Ірпені 6 березня, на 11-й день війни.

Співачка Камалія розповіла, що разом з Павлом на момент його загибелі був модератор артистки. Той розповів, що коли вони евакуювали в Ірпені людей та дітей з палаючого будинку, то чоловіки зняли свої бронежилети та закривали ними дітей від куль росіян. Всі 9 дітей залишились врятованими.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!