Чернігівська поліція затримала вандала, який поглумився над могилами бійців-атошників

1.10.2019, 13:51
44766

Тричі судимому жителю Чернігівщини,  поліція оголосила підозру у нарузі над могилами бійців війни на Донбасі на цвинтарі міста Мени. Про це повідомляє пресслужба поліції Чернігівської області.

Читайте також: У Житомирській області вандали розбили надгробки воїнів АТО

Для пошуку злочинця правоохоронці залучили найдосвідченіших оперативників та колег з Головного управління Нацполіції.

“Під час санкціонованого обшуку у підозрюваного вилучений одяг та ніж зі слідами фарби, також є покази свідків, які бачили чоловіка на цвинтарі того дня. Лиходієм виявився тричі раніше судимий житель Сновська, який мав конфлікт із законом через нанесення тяжких тілесних ушкоджень, замах на вбивство та підпал церкви”, − йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у приватних розмовах підозрюваний неодноразово висловлював зневагу до Революції Гідності та Антитерористичної операції, загиблих героїв називав зрадниками.

Зловмиснику оголошено про підозру за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) − карається обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 22 вересня повідомлялося, що у  місті Мена Чернігівської області на кладовищі невідомі пошкодили пам’ятники загиблим учасникам АТО.  Зафарбули обличчя на 5 надгобках.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com