Чоловік на смерть збив жінку і поїхав відмивати авто від крові

2.04.2019, 20:52
19187

Водій автомобіля збив жінку на автошляху Маріуполь – Урзуф і покинув місце пригоди. Аби замаскувати сліди тяжкого злочину, чоловік помив свій автомобіль.

Читайте також: На Тернопільщині “заочне” навчання в автошколі закінчилось смертельною ДТП

Про це повідомляє відділ поліції Донецької області.

Вчора, 1 квітня, близько опівночі до поліції зателефонував місцевий мешканець, який повідомив, що виявив на автошляху Маріуполь – Урзуф тіло невідомої жінки.

Поліцейські встановили особу потерпілої, нею виявилась 37-річна місцева мешканка, яка стала жертвою дорожньо-транспортної пригоди.

Впродовж кількох годин оперативники викрили та затримали підозрюваного у скоєнні ДТП. Ним виявився 32-річний мешканець Маріуполя.

Виявилось, що скоївши наїзд на перехожу, чоловік просто поїхав далі, і ретельно вимив свій автомобіль, аби приховати речові докази.

Наразі триває досудове розслідування.

За фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com