На Тернопільщині “заочне” навчання в автошколі закінчилось смертельною ДТП

2.04.2019, 16:56
19163

У Борщівському районі на Тернопільщині викрили схему фальсифікації документів в одній з автошкіл районного центру.

Читайте також: На трасі під Києвом в ДТП потрапили 20 автомобілів

Приводом для перевірки стала смертельна ДТП, причетною до якої виявилася одна з учениць приватного закладу з підготовки майбутніх водіїв. У травні торік 19-річна водійка за кермом чужого авто влетіла в дерево. Окрім неї травми отримали власник машини та її 17-річна родичка. Остання померла наступного дня. Водійка отримала інвалідність, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Перевірка показала, що винуватиця ДТП на момент навчання в автошколі перебувала за кордоном. А того ранку разом з друзями прямували до Тернополя, аби відсвяткувати отримання нею водійського посвідчення.

“Двоє працівників приватного підприємства, що займається підготовкою водіїв категорії “В”, сфальсифікували документи щодо відвідування занять, навчання на автотренажерах і водіння транспортних засобів 19-річною ученицею. Підтвердила це й інформація з бази даних “Аркан”: дівчина у період навчання в автошколі насправді перебувала за кордоном. Виявилося, у навчальній групі “заочно” здобувала теоретичні знання та навики водіння не лише підозрювана у вчиненні ДТП 19-річна борщівчанка. Поліцейські знайшли ще одного “учня”, котрий отримав необхідний пакет документів для того, аби стати водієм категорії “В”, проте жодного разу так і не відвідав автошколи, бо теж в період навчання був за межами країни”, – розповів начальник Борщівського відділення поліції Андрій Свинарчук.

Підозрюваним у підробці документів слідчі оголосили обвинувачення. До суду скеровано і кримінальне провадження за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com