Чоловік Руслани Писанки назвав причину смерті ведучої

21.07.2022, 21:32
124360

Руслани Писанки не стало 19 липня. Чоловік ведучої не може оговтатися від горя та дося не вірить, що його коханої більше немає.

Читайте також: Україна збирається повністю відмовитися від імпорту газу і зосередитися на власному видобутку

Утім, Ігор вирішив розповісти, як відбудеться прощання акторки, та назвати тяжку хворобу, яка забрала життя знаменитості.

Бізнесмен розповів, що у Німеччині у Руслани діагностували рак. Лікарі вже нічого не могли вдіяти, адже хвороба була запущеною та прогресувала. Утім, за словами Ігоря, його дружина боролася до останнього.

“У Русі був рак, нажаль агресивна форма й трохи запущений… Але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину… На жаль, імунітет не витримав… Отже, на жаль. Смерть й кремація”, – розповів Ігор у Facebook.

Чоловік Руслани розповів, що прощання з ведучою відбудуться в Німеччині, у місті Кайзерлаутерн. Після оформлення всіх відповідних паперів прах Руслани доправлять до України. Вже в Києві Ігор поховає дружину.

“Мій стан зараз, опишу синонімами: розчавлений, зломлений, знищений… Знаю, що то б ніколи не сподобалось моїй дружині, тож намагаюсь потроху починати відпускати”, – поділився Ісаков.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com