Чоловік, який порізав ножем 2-річного сина своєї співмешканки, наклав на себе руки у СІЗО

18.06.2020, 14:51
75818

У Запоріжжі наклав на себе руки чоловік, який перебував у СІЗО. Його затримали після нічної сварки, під час якої він порізав свого 2-річного сина.

Читайте також: Звіряче вбивство 11-річної Даринки Лук’яненко: суд повідомив нові деталі про вбивцю

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила запорізька активістка Злата Некрасова.

Трагедія сталася в ніч на 18-е червня у СІЗО, куди чоловіка доставили після затримання.

Цю інформаці сайту ТСН.ua підтвердили у пресслужбі поліції Запоріжської області. Справою наразі займається місцеве управління юстиції.

Тим часом поранений хлопчик перебуває у лікарні. За словами Злати Некрасової, дитина не може дихати самостійно та підключена до апарату ШВЛ.

Також дитина втратила багато крові та потребує донорської. “Здавати кров потрібно за адресою ул. Леоніда Жаботинського, 32, Центр переливання крові, для Лаушкіна Кирила Олександровича”, – написала Некрасова.

Нагадаємо, надзвичайна пригода трапилася 16 червня. “Близько 1-ї години ночі до Новомиколаївського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонувала жителька району. Шокована жінка повідомила, що її співмешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки кілька разів вдарив ножем їхнього 2-річного сина“, – розповіли в поліції.

Постраждалу дитину своєчасно доправили до медичного закладу.

Батька 1974 року народження, який спричинив тілесні ушкодження малюкові, тоді затримали. “Пояснити причини свого вчинку він не зміг”, – додали правоохоронці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com