На Запоріжжі п’яний батько порізав 2-річного сина

16.06.2020, 15:32
75590

У Запорізької області п’яний чоловік порізав свого 2-річного сина. Надзвичайна подія сталася у місті Новомиколаївка.

Читайте також: Показував порно та зав’язував очі: педофіл декілька років ґвалтував маленького пасинка та рідну доньку

Про це повідомляє обласне управління Національної поліції.

“16 червня близько 1-ї години ночі до Новомиколаївського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонувала жителька району. Шокована жінка повідомила, що її співмешканець, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки кілька разів вдарив ножем їхнього 2-річного сина”, – розповіли правоохоронці.

Співробітники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи Новомиколаївського відділення поліції прибули на місце НП раніше за медиків.

“Зрозумівши, що діяти треба миттєво, адже життя дитини було в небезпеці, інспектори групи реагування патрульної поліції розмістили пораненого хлопчика з матір’ю  у своєму службовому автомобілі та вирушили  до місцевої лікарні”, – повідомили у відомстві.

Постраждалу дитину своєчасно доставили до медичного закладу. На теперішній час хлопчик перебуває в реанімаційному відділенні, стан її залишається стабільно важким.

“Батька 1974 року народження, який спричинив тілесні ушкодження малюкові, затримали. Пояснити причини свого вчинку він не зміг”, – додали правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 (незакінчений замах на злочин), п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com