Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з’явилися свої “АТБ”, “Сільпо” і “Епіцентр”

3.05.2021, 16:03
96675

На курорті Єгипту Шарм-ель-Шейх заповзятливі торговці вирішили спробувати новий спосіб залучити у свої магазинчики покупців. Вони розмістили на своїх торгових точках величезні вивіски із логотипами відомих українських супермаркетів.

Читайте також: Єгипет значно посилює правила в’їзду для туристів

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Анна Романова.

“Ні, ну я розумію, що єгиптяни йдуть на будь-які хитрощі, щоб заманити українського туриста. Але почитайте ці “рекламні” слогани, які супроводжують копії українських торгових марок. Хто і в якому стані їх складав? Хоча останнє фото з віршем про траву все ставить на свої місця!”– підписала фото автор поста.

Відзначимо, що на вивісках гордо красуються логотипи таких магазинів, як “АТБ”, “Rozetka”, “Епіцентр”, “Сільпо”, “Novus”.

Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"Чудеса маркетингу: на курорті Єгипту з'явилися свої "АТБ" і "Сільпо"

У коментарях українці відреагували на такі “чудеса” в Єгипті.

Це дуже смішно.

З іншого боку не кожному туристу вдасться запам’ятати назву магазину Ашрафа Абделя Мохсена, а ось те що він купив чудовий чемодан з величезною знижкою в АТБ у Абдулли він запам’ятає і сусідам розповість і ті її запросто знайдуть.

Країна з розвиненою туристичною інфраструктурою. Можуть навіть пальоні екскурсії дозволити собі.

Жерсть…але думаю багатьом туристам, які люблять Єгипет це сподобається.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com