Чи варто очікувати на втечу росіян з Мелітополя найближчим часом: мер розповів про ситуацію

27.04.2023, 15:02
139663

Мер тимчасово окупованого росіянами Мелітополя Іван Федоров наголошує, – ще рано говорити, що вороги тікають з міста.

Читайте також: У Зеленського розповіли, чому переговори з Росією зараз небезпечні і що остаточно доб’є Путіна

Про це чиновник сказав у четвер, 27 квітня, в ефірі телемарафону, відповідаючи на питання, наскільки окупантам у Мелітополі неспокійно. “Точно неспокійно окупантам у Мелітополі. Точно вони напружені і в паніці, і думають, яким чином їм вивозити свої сім’ї чи самим найближчим часом виїжджати з тимчасово окупованого Мелітополя”, – сказав міський голова.

Водночас, зауважив він, спостерігається “зворотна тенденція”. “Щодня наші мешканці повідомляють, що нові й нові підрозділи окупаційної армії приїжджають до тимчасово окупованого Мелітополя. Так, буквально вчора повідомили мешканці про те, що до готелю “Мелітополь”, який знаходиться в самому центрі міста, приїхали нові підрозділи “кадирівців”, які заселилися в готель”, – розповів Федоров.

Крім того, додав він, щодня спостерігається пересування військової техніки містом. “З півдня, через Мелітополь, яка потім рушає на запорізьку лінію фронту”, – пояснив мер.

Так, зауважив він, відзначається тенденція того, що ворог “панікує і не знає, що буде завтра, які команди будуть надходити завтра”. “Але точно ще рано говорити про те, що вони біжать з тимчасово окупованого Мелітополя”, – наголосив Федоров.

Він також відзначив посилення фільтраційних заходів у Запорізькій області в останні кілька тижнів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com