“Чи я плачу під час війни?” – Олена Зеленська написала колонку про матерів України

27.03.2022, 20:50
115842

Перша леді звернулася до світу у відкритому листі, закликавши зупинити дітовбивство в Україні

У колонці для британського видання Зеленська розповіла шокуючі історії українців.

Олена Зеленська, яка раніше розповіла про душевні переживання за чоловіка, написала замітку для британського видання Daily Mail. Перша леді України відверто зізналася, що наразі відчувають українські матері.

Сьогодні, 27 березня, у Великій Британії відзначають День матері. Олена Зеленська розповіла у колонці для британського таблоїду про дітей, які загинули під час війни в Україні, розв’язаної Росією.

Читайте також: Шон Пен вимагає надати Зеленському слово на церемонії вручення Оскара, інакше відмовиться від нагороди

Мене недавно запитали, чи плачу я під час війни? Так плачу. Коли бачу, наприклад, могилу на подвір’ї звичайного житлового комплексу. На ній – саморобна табличка: “Мама… Син…” та дати життя. Так сусіди ховають загиблих під постійними обстрілами в наших містах – Маріуполі, Бучі, Гостомелі, – написала Зеленська.

Ще на початку війни перша леді України звернулася до матерів країни-агресора із закликом зупинити окупацію та вбивства мирного населення.

Я зверталася до російських матерів: як їм те, що їхні сини вбивають наших дітей? Скидають на них бомби, шматують із мінометів? Жодна мати не хотіла б, щоб її дитина стала дітовбивцею. Навіть за щедрі нагороди, обіцяні Путіним.

Поки що у відповідь тиша і приголомшливе мовчання матерів Росії. Вони налякані чи байдужі? Не хочу навіть уявляти, бо не знаю, що гірше.

Також у замітці для Daily Mail Зеленська розповіла, що у війні в Україні вже загинуло 135 діток, а також про те, як матерям доводиться рятувати своїх кровинок.

_______________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com