“Чисто по-християнськи”: нардеп, який фігурує в смертельній ДТП, каже, що дав родині загиблої грошей

8.11.2023, 09:03
149425

Стали відомі нові подробиці гучної ДТП за участі народного депутата від “Батьківщини” Андрія Ніколаєнка та 18-річної жительки Житомирської області Вікторії Назарової.

Читайте також: Одна із країн ЄС погрожує блокувати початок переговорів з Україною про вступ до союзу

Нагадаємо, днями автомобіль нардепа збив цю дівчину, внаслідок чого вона померла.

Як з’ясував ТСН.ua, рідні загиблої Вікторії отримали зі своїх джерел інформацію, що швидкість автівки в момент ДТП могла становити близько 160 км/г.

Про це в коментарі для ТСН.ua повідомила одна з родичок загиблої Олеся Бондарчук.

“Вікторія проживала разом зі своєю сестрою, в якої п’ятеро діток. Після загибелі Вікторії в родині не знали, де взяти грошей на те, щоб поховати її. Довелося позичати на похорон. Щодо швидкості депутатської автівки, то за словами мого брата та інших людей, вона була перевищена”, – каже пані Леся.

Про саму Вікторію Леся розповідає, що це була гарна порядна дівчина, яка планувала опанувати професію швачки, вийти заміж за хлопця, з яким у неї вже були заручини.

Хотіла працювати, шити, вийти заміж. Була дуже відповідальною дівчиною”, – розповіла нам Леся Бондарчук.

До цього додала, що депутат, фігурант аварії, за даними родини Вікторії, пропонував допомогу, після чого у родини загиблої склалося враження, що він хоче зам’яти цю справу.

“Вони (родина – Ред.) відмовилася від його допомоги”, – каже жінка.

“Невеличку частину грошей дала сільрада, а решту позичили (на похорон Вікторії – Ред.)”, – уточнила пані Леся.

Сьогодні Печерський суд Києва почав обирати міру запобіжного заходу Андрію Ніколаєнку, але як стало відомо, в засіданні була об’явлена перерва до 9 листопада. Сам нардеп каже, що під час ДТП не перевищував допустиму швидкість.

Я визнаю, що до цього я перевищив швидкість. Це було зафіксовано камерою, я сплатив цей штраф. Це було в той день, але за 60-70 км до цього місця. В абсолютно іншому місці. В той момент, коли дівчина вибігла, я почав реагувати, гальмувати. Швидкість була в межах норми“, – розповів у коментарі для ТСН.ua Андрій Ніколаєнко.

За його словами, ті, хто дійшов висновку про те, що швидкість була перевищена – помиляються, тому що начебто визначали це дивним шляхом.

“У них є бажання показати якусь ефективність. Хтось хоче поставити собі “галочку”, що швидко наказали депутата. Але треба розібратися. Дівчина перебігала дорогу у невстановленому місці”, – каже Ніколаєнко.

До цього він додає, що допоміг родині загиблої, спростовуючи твердження сім’ї Вікторії про протилежне.

“Чому відмовилися? Я надав допомогу на поховання. Чисто по-християнськи побачив, що сім’я небагата. Передав кошти на поховання. Не знаю, де що вони позичали”, – резюмував нардеп.

Твердження нардепа про те, що він не перевищував швидкість, спростовують у ДБР.

Встановлено, що народний депутат України всупереч вимогам пунктів ПДР рухався із перевищенням дозволеної швидкості. 18-річна дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події”, – повідомила пресслужба відомства.

ДТП за участі Ніколаєнка: що відомо

Днями на трасі Київ – Чоп на Житомирщині народний депутат на смерть збив 18-річну дівчину. Від отриманих травм вона загинула на місці. Про це повідомляло Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

В поліції повідомили, що водій автомобіля “Mercedes-Benz GLE” рухався у напрямку міста Чоп у крайній лівій смузі. Під час руху він збив 18-річну дівчину, яка від отриманих загинула на місці.

Пізніше Андрій Ніколаєнко у своєму Facebook підтвердив, що під колесами його автомобіля 3 листопада загинула 18-річна дівчина.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com