Cкоротити тривалість роботи магазинів та зменшити кількість маршруток: як в Україні можуть посилити карантин

4.11.2020, 09:12
88207

Посилення карантинних обмежень не передбачає всеукраїнського локдауну за зразком весни цього року. Зокрема, громадський транспорт і далі буде працювати. Про це виданню РБК повідомило джерело в Офісі президента.

Читайте також: “Слуги народу” ухвалили закон, який дозволяє по-новому штрафувати українців за порушення карантину

За словами співрозмовника, обмеження будуть вводитися залежно від ситуації в конкретному регіоні країни, як це відбувається і зараз. Ключовими параметрами є не приріст абсолютного числа нових випадків захворювання, а кількість важких випадків, рівень смертності та рівень завантаженості лікарняних ліжок.

Транспорт буде працювати й далі у звичному режимі, але окремі обмеження все ж можуть вводитися, наприклад, за кількістю рейсів або їх завантаженням. Те ж саме стосується магазинів – їх не будуть закривати, але потенційно можуть, наприклад, скоротити тривалість їх роботи, ввести обмеження у вихідні дні тощо.

Нагадаємо, сьогодні з’явилася інформація, що в Україні планують ввести так званий карантин вихідного дня. За словами джерела, в країні можуть на вихідні закривати фудкорти і забороняти розважальні заходи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com