Дан Балан та Оксана Муха презентували зворушливий кліп на україномовну пісню “#Всепробачати” (відео)

15.05.2020, 15:08
72468

Тренер вокального шоу “Голос країни” Дан Балан представив кліп на пісню #всепробачати. Артист спеціально написав пісню українською мовою для дуету з Оксаною, її любов до української культури надихнула зіркового тренера до написання першої пісні українською мовою. Як інформує УНІАН, співавтором слів пісні є редактор англомовної версії УНІАН Євген Матюшенко.

Читайте також: Влад Яма заявив, що перехворів коронавірусом

Після завершення проекту і творчих пошуків протягом року артист презентував композицію вже в новому звучанні і аранжуванні: “Прощати треба все – не для когось, а для себе. Прощення – це зцілення, відпускаючи свій біль, ми звільняємо місце для любові. І зовсім неважливо впустіть ви до свого життя знову цю людину чи ні. Це і є головний меседж проекту #всепробачати”, – каже Дан Балан.

Музичний кліп на пісню #всепробачати став першою режисерською роботою артиста. Робота над кліпом переросла в своєрідний соціальний проект, головна мета якого показати, як біль образ переходить у радість прощення. Протягом двох місяців команда артиста займалася пошуком реальних історій людей, які не бачилися роками і приховували образи, не наважуючись зробити перший крок назустріч один одному.

Переможниця дев’ятого сезону вокального шоу “Голос країни” Оксана Муха зізналася, що після участі у вокальному шоу підтримувала зв’язок зі своїм тренером: “Весь рік, що минув після нашої перемоги в “Голосі країни”, ми з Даном були на зв’язку і в творчому пошуку. Торік влітку я була спеціальною гостею великого туру по Україні. А зараз, нарешті, – наша така довгоочікувана і бажана прем’єра. Це перший музичний результат нашої співпраці – пісня #ВСЕПРОБАЧАТИ, яку раніше слухачі чули під назвою “Треба”. Для мене це був дуже цікавий досвід в роботі: Дан знайшов нову для мене манеру співу, я вперше знялася в такому масштабному відеокліпі. Сподіваюся, це перший, але далеко не останній наш спільний проект. Адже ідей є багато, а головне – музику ми відчуваємо і сприймаємо однаково, у нас однакові цінності і погляди “, – зазначила Оксана.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com