Влад Яма заявив, що перехворів коронавірусом

15.05.2020, 14:32
72466

Український хореограф і суддя проєкту “Танці з зірками” Влад Яма поділився, як проводить карантин з родиною.

Читайте також: Влад Яма вперше показав фото з весілля (фото)

За словами артиста, наразі він з дружиною Ліліаною та маленьким сином Леоном перебувають у своєму заміському будинку. Якось Влад подумав забрати своїх батьків до них, та дружина виступила різко проти.

“Ліля жорстко відмовила і була права. Напевно, це була спонтанна думка. Краще, звичайно, зараз не наражати на небезпеку зараження ні їх, ні себе”, – сказав Яма, пишуть “Факти”.

Разом з тим хореограф поділився, що на його думку, він перехворів коронавірусом, коли був у США. З Америки до України Яма повернувся 20 лютого – трохи менше, ніж за місяць до початку карантину.

“Мій організм тоді поводився досить дивно. Було відчуття, що я надихався холодного повітря на ранковій пробіжці – було дванадцять градусів тепла, я вийшов у футболці, потім спітнів і після вулиці почав підкахикувати. Цей кашель затягнувся на два тижні, був сухим і досить дивним – приходив сильними нападами. Один раз за весь цей час мене кинуло в жар, і висока температура трималася рівно годину. Але ані у Лілі, ані у Леона або хлопців, з якими ми щодня спілкувалися, симптомів не було”, – поділився Яма.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com