“Давайте грати в дипломатію, миротворці, миротворці, допоможіть”, – Сергій Гайдай про дії Порошенка на Донбасі

23.03.2019, 21:52
17774

Український політтехнолог в  інтерв’ю на телерадіоканалі ″Хвиля″ розповів про війну на Донбасі та участь у ній президента Порошенка.

Читайте також: “Візит Медведчука і Бойка до Росії був узгоджений Порошенком”, − Доній

За його словами, Україну боронили добровольці, а не Петро Порошенко

″Будь-яка людина, яка бачила історію всієї нашої війни з Росією, розуміє: Путін і так напав. І йому було все одно, хто там при владі.Путін легко взяв Крим, але натрапив на опір на Донбасі, яке організував не Петро Олексійович. Його організувала сама країна. Добровольці, волонтери, якісь дії робив Коломойський, Корбан, Філатов – Дніпропетровська еліта так звана. Виник термін ″ж # добандерівці″. Корбан зривав зі складів пломби, порушуючи всі закони, при офігєвших військових роздавав зброю мобілізованим націоналістам. А хто міг піти? Чому дружать Ярош з Корбаном і вони його називають батьком всіх добробатів? Петра Олексійовича в цьому процесі не було″, – наголосив експерт.

Коло головнокомандувачем української армії став Петро Порошенко на Донбасі трапилися найбільші втрати та помилки.

″Коли прийшов Петро Олексійович і сказав: коли я прийду, ми не просто організуємо опір, ми війну виграємо – війну він не виграв, більш того, ми при ньому втратили території. При бойових діях, розпочатих головнокомандувачем Порошенком, у нас трапилися найсерйозніші військові провали. По-перше, ми випустили з оточення і не знищили Гіркіна. По-друге, трапився Іловайськ. Потім було Дебальцеве. Був дивний епізод з Донецьким аеропортом, який, як з’ясувалося, ми за Мінськими домовленостями мали віддати. Навіщо там гинули одні з кращих наших солдат так довго? Треба було піти і його самим підірвати, як це належить. Тобто, ми не побачили людину, яка б нас захищала. У підсумку все закінчилося Мінськими домовленостями і заявою Петра Олексійовича, що військовими методами цей конфлікт не виграти, давайте грати в дипломатію і миротворці, миротворці, допоможіть. І ви думаєте, що Путін вважає, що ця людина є йому загрозою?″, – переконаний Сергій Гайдай.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com