ДБР провело обшуки на Галицькій митниці та в її керівника

13.01.2020, 12:31
59616

Працівники Державного бюро розслідувань провели слідчі дії та вилучили документи Галицької митниці (Львів), а також прийшли з обшуками до її керівника Володимира Цабака.

Читайте також: Нова митниця зібрала найбільшу суму до бюджету за 10 років – Нефьодов

Обшуки проводилися за рішенням Печерського суду Києва. Про це повідомляє Leopolis.news.

За словами журналістів, обшук тривав у рамках кримінального провадження “з метою виявлення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукування та вилучення низки документів”.

Також силовики вилучили мобільні картки, карти пам’яті, телефони та цифрові носії інформації, що належать керівнику Галицької митниці.

Водночас джерела наголошують, що офіційний Київ не довіряє місцевим правоохоронцям.

Також стало відомо, що обшуки відбувалися у місцях, які належать батькам Цабака. Зокрема у Брюховичах вилучили близько 270 тисяч доларів і 147 тисяч євро готівки.

Зазначається, що у мобільному телефоні Цабака у месенджерах є листування про суми хабарів за посади і вказівки кого, куди призначити.

Новостворена Галицька митниця об’єднала Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області. 13 листопада 2019 року виконувачем обов’язків керівника Галицької митниці призначено Цабака. У грудні керівництво Львівської митниці ДФС одним наказом звільнило 213 митників.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com