ДБР розслідує кримінальне провадження за фактом розкрадання майна аеропорту “Київ” у перші дні війни

29.08.2022, 16:01
126481

Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження за фактом розкрадання майна аеропорту “Київ” у перші дні війни.

Читайте також: Росія обстріляла житлові квартали Енергодара: поранено щонайменше 10 людей

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

“В умовах військової агресії РФ проти України дуже важливо перевіряти факти перед тим, як розповсюджувати “зраду” на кшталт “проти генерала порушили справу за захист аеропорту”. ДБР не займалось і не займатиметься переслідуванням військових, які віддано захищають Батьківщину, але рішуче припинятиме спроби деяких осіб нажитись на війні. Інформуємо, що Бюро дійсно відкрило кримінальне провадження за фактом розкрадання майна летовища”, – йдеться у повідомленні.

Так, у межах розслідування кримінального провадження, порушеного за ч.5 ст. 426-1 (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) перевіряється інформація щодо обґрунтованості наказів військовим щодо вилучення транспортних засобів аеропорту та іншого майна. Також досліджується правомірність наказу здійснити пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту, що не обумовлювалось військовою необхідністю.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com