“Декілька годин до коми”: Ясько заявила про критичний стан Саакашвілі

8.11.2021, 11:45
104653

Політик відреагував на публікацію відео, де він їсть під час голодування, відмовою від медикаментів

Депутат Верховної Ради Єлизавета Ясько повідомила про критичний стан Міхеїла Саакашвілі. За її словами, існує загроза життю політика.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Ясько розповіла, що особистий лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе вийшов із в’язниці та закликав терміново зібрати консиліум лікарів.

“Станом на сьогодні, вечір: стан Михайла є критичним і існує справжня загроза його життю! Михайло відмовився від будь-яких аналізів, таблеток, уколів, крапельниць, переливання крові. Він зробив це у відповідь на ганебне відео, оприлюднене тюремною адміністрацією”, – наголосила нардеп.

За її словами, без тих медикаментів, які підтримували його життя та які він приймав – це “питання декількох годин до коми, зупинки серця чи інших жахливих наслідків”.

Читайте також: У Туреччині українським туристам заборонили виїзд через смерть учасника групи

“Тільки якісна сучасна приватна лікарня з її обладнанням та персоналом зможе врятувати Михеїла Саакашвілі! Звертаюся до влади Грузії – прошу негайно перевести Міхеїла Саакашвілі до приватної клініки з відповідними умовами”, – сказала Ясько.

Про яке відео говорить Ясько

Грузинська влада заявила, що Міхеїл Саакашвілі вживає їжу та оприлюднили відповідне відео. Натомість сам політик спростував цю інформацію. Він заявив, що їв добавки з мікроелементами, виписані лікарями. І погрожував більше і цього не вживати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com