Департамент кіберполіції отримав нового керівника

19.10.2019, 21:17
47846

Голова Національної поліції України Ігор Клименко визначився з кандидатурами керівників Департаменту кіберполіції. Очільником цього підрозділу призначено Олександра Гринчака.

Читайте також: ДБР оголосило підозру поліцейським, які катували та закрили в багажнику чоловіка

Як повідомляє пресслужба Нацполіції, відповідний указ було підписано в суботу, 19 жовтня. На посаду першого заступника керівника департаменту так само сьогодні призначено Сергія Кропиву.

“Перед новим керівництвом стоїть важлива задача – зберегти високий рівень роботи підрозділу та примножити його”, – наголосив Ігор Клименко. Олександр Гринчак на представленні розповів, що вже має концепцію вдосконалення кіберполіції.

“Основним критерієм для нас під час формування оновленого підрозділу залишається високий рівень професіоналізму співробітників. Ми вже маємо стратегію розвитку департаменту. Впевнений, спільно ми зможемо вдосконалити роботу підрозділу та вивести його на новий рівень надання державних послуг”, – зазначив він.

Гринчак є полковником поліції, йому 41 рік, в системі МВС України від працює вже 24 роки. До призначення на посаду начальника Департаменту кіберполіції очолював відділ протидії злочинам у сфері інформаційних систем Департаменту захисту економіки та працював на посаді першого заступника начальника Департаменту кіберполіції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com