Держаудитслужба перевірить використання коштів з COVID-фонду

14.09.2020, 12:30
84068

Кабінет міністрів України ухвалив проєкт розпорядження, яким зобов’язує Державну аудиторську службу провести державний контроль використання коштів з COVID-фонд.

Читайте також: Кабмін схвалив проект держбюджету на 2021 рік

Про це поінформував представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан (фракція партії “Слуга народу”) у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Кабінет Міністрів ухвалив проєкт розпорядження “Деякі питання здійснення державного фінансового контролю”, яким зобов’язує Державну аудиторську службу забезпечити проведення заходів державного фінансового контролю використання коштів фонду”, – написав Мокан.

За його словами, при цьому головні розпорядники коштів державного бюджету, відповідальні виконавці, розпорядники бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачі бюджетних коштів повинні забезпечити належні умови та надання всіх необхідних документів працівникам Державної аудиторської служби, що сприятиме ефективному і своєчасному виконанню завдань службою.

“Наголошу, що даний аудит передбачений та узгоджений у Меморандумі Міжнародного валютного фонду з Україною про економічну та фінансову політику, схваленого Радою директорів МВФ 9 червня 2020-го року”, – підкреслив Мокан.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com