Держдача і “40 машин охорони”: перша леді розповіла про побут сім’ї президента

15.05.2021, 10:05
96904

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про побут сім’ї президента і пояснила, чому вони уже 10 місяців досі живуть на держдачі.

Читайте також: Олена Зеленська зачарувала стильним образом під час поїздки в Катар (фото)

Про це дружина глави держави сказала у своєму першому телевізійному інтерв’ю для програми “VIP з Наталією Мосейчук” на телеканалі “1+1”, пише ТСН.

Зеленська навіть прокоментувала роботу журналіста Михайла Ткача, який відстежує пересування президента, а також автівки політиків чи олігархів, які приїжджають до ОП.

“Він звітує щомісяця про це. Це його турбує – і це зрозуміло. Я навіть іноді заходжу на його сторінку. Дивлюся, що він там написав. Мені навіть це корисно. Він пише, о котрій годині президент виїхав з ОП – я можу звіритися, коли він приїхав додому. Це чудово, дякую їм за їхню роботу”, – зазначила перша леді.

Дружина президента підтвердила, що на державній дачі вони живуть тимчасово, Але поки що сім’я змушена там жити, адже це – умова державної охорони.

“Я не можу сказати, що я в захваті від цієї ідеї була від самого початку – і зараз не в захваті. Коли ми все ж вирішили, що треба так зробити, я розуміла реакцію негативну. Я сама так реагувала. Але це вимоги державної охорони – ми нічого не можемо зробити”, – запевняє вона.

Перша леді розповіла, що після переїзду на держдачу, вони були змушені зробити там ремонт. Насамперед, збили позолоту і перефарбували у спокійніші кольори.

“Ми намагалися цього уникнути декілька місяців, навіть рік. Якимось чином зробити так, щоб все працювало, а ми жили в своєму помешканні. Не виходить. До всього звикаєш. Ми зробили мінімальний ремонт, тому що вперше, коли я туди зайшла – золоті люстри, мармурові ванни… Дачу будували для Леоніда Даниловича Кучми, але він там прожив, як мені розповідали декілька місяців. Потім там 10 років мешкав Віктор Андрійович Ющенко і полишив цю дачу 2014-го. Глечики залишилися. Там є таке приміщення – басейн. Він не працює, тому що там аварійна ситуація і в нас, мабуть не вистачить коштів його відремонтувати. Ремонтували все інше за власний кошт. Треба було збити позолоту і пофарбувати в спокійніші кольори. Меблі в нас були, тому що ми переїхали після того, як продали свій будинок”, – говорить Зеленська.

За її словами, після завершення каденції Володимира Зеленського, у будинку може замешкати інша президентська родина, або, можливо, використовувати його для інших цілей.

Перша леді розповіла, що не дуже часто готує. Запевняє, що сім’я харчується звичайною їжею, а не різними “лобстерами”.

“Я раніше не дуже часто готувала. Зараз готую менше. Але ж готую. Коли ти постійно на роботі, вдома всы постійно тільки снідають. І вечеряють декілька людей. Я не вечеряю майже ніколи. Вечеряють діти, чоловік. Раніше дітям готували окремо. Зараз всі разом їмо. Зараз є люди, які готують. Ми не питаємо, що в нас там є. Ми не робимо замовлень. Що дали – те і з’їли. Але там не лобстери. Можна не переживати. Сьогодні була яєшня і салат. І в такому руслі ми і живемо. Якщо дітям чогось хочеться, я їду в магазин і купую окремо”, – зазначає дружина глави держави.

Зеленська спростувала чутки про 40 машин охорони.

“Я не знаю, хто це вигадав – цього немає. Я навіть запитала – можливо ми чогось не бачимо? Я спілкувалася з керівником Служби охорони – одна машина”, – підсумувала вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com