Десятки мертвих французьких бульдогів прибули з України до Канади літаком МАУ (фото 18+)

23.06.2020, 14:50
76300

19 червня до Канади з України прибув борт Міжнародних Авіаліній України (МАУ), який  перевозив одразу 500 щенят породи “Французький бульдог”.

Читайте також: У Дніпрі горіла ветклініка, загинули десятки тварин (фото)

Із них 38 не витримали перельоту: літак привіз їх до Торонто з Києва вже мертвими.

В Канаді це викликало цілий скандал, позаяк люди на летовищі виявили смітники заповнені собаками, від яких йшов надзвичайно сильний сморід.

Почали з’ясовувати ситуацію, виявилося, що собак привезли з України. Більшість з них прибули забльовані та зневоднені, але живі. 38 – перельту не витримали

Головне питання, що його задають всі в Канаді: Як саме було організовано перевезеня цих собак і чому везли настільки велику партію?

Припускається, що цуценят везли просто в багажному відсіку – з відповідними наслідками.

МАУ на своїй ФБ-сторінці написало з цього приводу, зокрема, таке:

У соцмережах з’явилася інформація про загибель тварин на борту рейсу МАУ з Києва в Торонто. Важливо розуміти, що на рейсі перевозилося більше 500 тварин – собак і котів. І це було комерційне перевезення. Авіакомпанія, як і інші перевізники, постійно протягом багатьох років перевозить тварин у комерційних цілях в інші країни, в тому числі – в США і Канаду, вимоги яких щодо ввезення тварин з інших країн – одні з найсуворіших у світі.

Хочемо звернути Вашу увагу, що авіакомпанія МАУ регулярно проходить аудит IOSA на предмет безпеки польотів та якості, стандартами якого, у тому числі, регулюється (дуже строго і жорстко) і перевезення живих тварин. МАУ має всі необхідні міжнародні сертифікати та відповідних фахівців, дотримується всіх вимог і процедур.

Ми перевозимо не тільки домашніх тварин, а й екзотичних, які вимагають особливих, спеціальних, умов для перельоту. Перевезення породистих цуценят, особливо – брахіцефалів, до яких відносяться, наприклад, французькі бульдоги, пов’язана з певним ризиком, який добре розуміють і оцінюють заводчики і відправники собак авіатранспортом. Однак відправники свідомо йдуть на цей ризик, оскільки бізнес заводчиків породистих собак і котів – один з найбільш конкурентних і високо маржинальних.

Повністю пояснення МАУ можна прочитати за посиланням нижче, але його важко назвати переконливим.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com