Деталі вбивства дівчини на Кіровоградщині: нападник завдав ударів по голові та закопав тіло у полі

16.08.2019, 11:51
37588

Підозрюваний у вбивстві на Кіровоградщині у серпні 2018 року 17-річної Діани Хріненко завдав їй смертельних ударів по голові невстановленим наразі предметом та закопав тіло у полі. Про це повідомляє пресслужба Ленінського районного суду м. Кропивницького, у якому учора підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві 17-річної Діани Хріненко залишили за ґратами

За версією слідства, 25 серпня 2018 року близько 01:30 чоловік пересуваючись на автомобілі, який надав йому у користування житель с. Суботці, помітив як зі сторони центру цього села направлялась раніше йому незнайома Хріненко та розмовляла по мобільному телефону.

“В цей момент у підозрюваного виник умисел на вбивство. Діючи умисно та цілеспрямовано підозрюваний за допомогою невстановленого слідством предмета, поверхня якого має тупі тверді властивості, спричинив Хріненко тілесні ушкодження кісток склепіння черепа, неповного перелому діафіза другої п’ясткової кістки правої кісті, повного осколкового перелому тіла нижньої щелепи, пошкодження остистого виростка четвертого поперекового хребця”, – йдеться у повідомленні. Зазначається, що смерть наступила внаслідок черепно-мозкової травми, яка супроводжувалася переломами кісток основи та склепіння черепа.

“Спричинивши смерть чоловік, маючи досвід у конспірації злочинної діяльності (раніше судимий), намагаючись ухилитись від кримінальної відповідальності, вирішив сховати тіло. З цією метою поклав тіло Хріненко до себе в автомобіль на заднє сидіння та поїхав в бік с. Новотрепівка поруч з автодорогою “Новополяна – Глибока Балка”. Підозрюваний впевнившись, що нікого немає навкруги, розуміючи, що в даному місці ніхто не буде шукати Хріненко, сховав тіло, закопавши його у полі, та зник в невідомому напрямку”, – розповіли у суді.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com