Діалог “Кравчук – Пушилін”: коментар очільника МЗС України

17.02.2021, 14:30
94609

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Леонід Кравчук поспілкувався з ватажком “ДНР” Денисом Пушиліним у прямому ефірі російського “Первого канала”.

Діалог між ними відбувся в понеділок, 15 лютого, під час ток-шоу “Время покажет”, – пише Софія Закревська (OBOZREVATEL).

Читайте також: Кравчук назвав головні кроки для проведення місцевих виборів на Донбасі

Кравчук прокоментував слова президента РФ Володимира Путіна про те, що він “не кине Донбас”. Пушиліну він поставив запитання про документ під назвою “доктрина “Російський Донбас”, якого немає в Мінських угодах.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував цю розмову під час пресконференції у вівторок, 16 лютого.

Голова МЗС заявив, що Леонід Кравчук гідно представляв Україну і в ТКГ, і в Організації Об’єднаних Націй (ООН) під час нещодавнього брифінгу Ради Безпеки, тому питання щодо його патріотичності порушуватися не може.

“Але сам його історичний статус, його роль у здобутті незалежності України дозволяє йому робити трохи більше, ніж будь-якому високопоставленому чиновнику, зокрема під час різних телеефірів”, – сказав Кулеба.

Міністр зазначив, що сам він у таких заходах на пропагандистських каналах участі не бере.

“Але ще раз підкреслюю, що сама фігура Леоніда Кравчука дозволяє йому робити трохи більше, ніж іншим”, – додав голова українського МЗС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com