Діловий гороскоп на 19-25 жовтня: що зірки пророкують в робочому полі

17.10.2020, 22:43
86847

Астрологічно насичений тиждень, в основному, напружені аспекти, які створюють відповідну атмосферу. Багато хто не зможе виконати роботу в призначений термін, а поставлені підвищені вимоги і очікування стосовно партнерів, викличуть лише роздратування, приведуть до конфліктів і зіткнень. Погоджуватися на поступки в ці дні буде набагато вигідніше, ніж залишатися непохитним, це допоможе вирішити багато завдань.

Читайте також: Гороскоп на тиждень: зірки рекомендують подбати про здоров’я

Про це пише ТСН.

Напружені аспекти протягом тижня створюють велику збудливість, напруженість, дратівливість, гру почуттів, тому в організмі можуть відбуватися психосоматичні зміни. 20 жовтня несприятливий день для різних змін, оновлень, спільної роботи або поїздок. Посилюється загроза аварій, нещасних випадків, травм, неприємностей під час роботи з електроприладами та електропроводкою.

21 жовтня Чорний Місяць — негативна кармічна точка (воронка, куди йде ресурс), переходить в знак Тельця, який відповідає за матеріальні питання. Чорний Місяць, проходячи знаком Тельця, активізує всі вади, пов’язані з грошима. 23 жовтня Сонце переходить у знак Скорпіона і будує опозицію з Чорним Місяцем — складний день, у багатьох людей немає розуміння майбутнього, з’являється схильність до маніпуляцій, тому можна зробити багато помилок.

ОВЕН
Ваші дії будуть залежати від інших людей. Навіть якщо ви дуже незалежна людина, ваш успіх багато в чому залежить від оточення. Цей період може збігатися з якоюсь партнерської діяльністю — шлюбом, розлученням або діловою активністю. Це час взаємин — позитивних і негативних, — кульмінацією яких може бути юридичне оформлення.

Перетворюються старі зв’язки, розриваючись або зміцнюючись. центр подій зміщується від вас до інших людей. Крім того, можливі зміни, пов’язані з юридичними питаннями.

ТЕЛЕЦЬ
Звичайні рутинні обов’язки, побутові проблеми, займають багато часу і сил. У цей період можна вирішити багато завдань. Нагадають про себе посадові обов’язки, можуть виникнути проблеми взаємин із колегами та підлеглими. Відновлюються перспективні проекти і ділові відносини, але від вас вимагається розумний підхід, щоб це зберегти.

Самоконтроль необхідний, щоб перетворити негативні моменти в роботі, вирішити майнові чи фінансові проблеми. Домашні тварини, питання власного здоров’я, можуть зажадати своєї частки уваги.

БЛИЗНЯТА
З’являється підозрілість, ревнощі, перш за все, страждає особиста сфера життя. Уникайте поспішних висновків, особливо про інших людей, тому що взаємини, які почалися нещодавно, можуть в цей період завершитися. У разі правильного використання можливостей цього періоду цілком реально втілити творчі проєкти.

Уваги зажадають діти, в житті яких можуть відбуватися важливі події. Постарайтеся приділити їм більше уваги, навіть якщо ваші діти вже дорослі і мають свої сім’ї, спілкування з батьками їм дуже потрібно.

РАК
Сімейні і домашні справи завдають багато клопоту. Комусь доведеться вирішувати питання з нерухомістю, змінювати місце проживання, для когось на перший план вийдуть турботи, пов’язані з літніми родичами. Деякі бажання здійсняться, принаймні, ви зможете впритул наблизитися до реалізації мети.

Потрібно лише повірити в себе і в свої можливості, налаштуватися на позитивний розвиток ситуації і діяти в згоді нормами і правилами суспільства. Всі питання вивчайте самостійно, не варто беззастережно довіряти думці інших людей.

ЛЕВ
Має бути клопіткий період, що вимагає вміння налагоджувати контакти і зв’язки, вирішувати організаційні питання. Можливі романтичні знайомства, відновлення взаємин. Грошам і становищу, отриманому завдяки родинним зв’язкам, спадку, діловому партнерства і шлюбу, доведеться приділити особливу увагу.

Це допоможе вам здобути незалежність у фінансових відносинах. Посилюється ваша рішучість і сила волі, в зв’язку з чим ви можете стати занадто вимогливі і категоричні. Тиждень приносить постійну напруженість, вам доводиться щось долати, за щось боротися.

ДІВА
Необхідна рішучість в самовираженні, але стриманість у взаєминах. Ви можете бути втягнуті в фінансові проблеми, свої і чужі. Вирішуючи їх, ви можете отримати як більший прибуток, так і велику матеріальну шкоду, тому, намагайтеся не виходити за рамки безпеки.

Можливо, зміниться рівень, способи або сфера заробітку. Ви можете змінити або знайти нові джерела доходу, стати перед дилемою, на що вигідніше витратити гроші, або зіткнутися з непередбаченими витратами. У ці дні також посилюється інтерес до таємниць, до всього, що пов’язано з містикою.

ТЕРЕЗИ
Ви можете виявити в собі приховані таланти і здібності, які стануть джерелом додаткових фінансових доходів. А можливо, ви захочете зайнятися новим видом спорту або, нарешті, купити ту саму заповітну річ, на яку так довго збирали. Ви багато перебуваєте в русі, у вас з’являється безліч невідкладних справ і питань, які потребують негайного вирішення.

Кількість зустрічей і контактів із людьми в цей час значно зростає. Під час оформлення документів будьте дуже уважними, ймовірність серйозних помилок значно зростає.

СКОРПІОН
Заради нових відчуттів багато хто в цей період готовий на будь-які авантюри. Такі прояви небезпечні тим, що, не зустрічаючи відповідного почуття, це кохання може перетворитися на ненависть, але яка, може швидко минути і змінитися повною байдужістю. Дуже гарний час для творчих людей.

Якщо ви закохані, то на цьому піднесенні здатні створити шедеври. Є небезпека несподіваної витрати або раптової втрати грошових коштів, зокрема чужих або спільних. Через це в дружніх і партнерських взаєминах можуть виникнути проблеми, що ускладнить співпрацю.

СТРІЛЕЦЬ
Ви зможете опинитися в ці дні в центрі уваги, а це значить, що оточення помітить ваші таланти і здібності. Це може вас дратувати, але намагайтеся стримувати свої емоції і не провокуйте конфлікти. Просуванню в цей час допоможе правильно підібраний імідж, доброзичливість, дипломатичність, уміння знаходити підхід до людей і, природно, особиста чарівність.

Продемонструйте людям свою схильність до співпраці і зацікавленість. Не чекайте, щоб оточення звернуло на вас увагу: користуйтеся будь-яким зручним випадком, щоб потрапити йому на очі.

КОЗЕРІГ
Репутація і становище в суспільстві приносить багато хвилювань. Вірогідні зміни в кар’єрі, а, можливо, реорганізація в структурі, в якій ви працюєте, приведе вас до нового початку в професійній діяльності. Ви також можете почати грати нову роль як громадський діяч.

Можливі часті появи на публіці, спілкування з керівництвом. Матеріальні нагороди та інші визнання ваших заслуг, виступлять на перший план. Це період усвідомлення того, що вам необхідно, щоб бути щасливим і плідно працювати. Важливість дружніх взаємин для вас в ці дні зростає.

ВОДОЛІЙ
Може виникнути необхідність відновити навчання і отримати сертифікат, пройти курси підвищення кваліфікації. Цей період може також стати часом вирішення юридичних питань. Набуває важливість широкий огляд, тому в центр уваги входять питання зарубіжжя і освіти.

Стриманість в прояві почуттів, суворість оцінок і обачність, будуть вашими вірними помічниками. Зав’язуються романтичні взаємини, які можуть привести до офіційного союзу або довгострокового співробітництва. Головне, використовуйте спокійні методи для досягнення бажаного, без революційного настрою.

РИБИ
Багато переконань потребують перевірки і роботи з ними. Важлива справа або подія за кордоном або в іншій місцевості змінить звичний плин вашого життя. Зв’язки, що виникають в цей період, як правило, неглибокі і швидкоплинні, а от стосунки з колишніми коханими, можуть поновитися і перейти на більш якісний рівень.

Зверніть свою увагу на давніх партнерів, згадайте все хороше, що вас пов’язувало, проаналізуйте, чому розлучилися, якщо щось залишилося нез’ясованим, прекрасний період для того, щоб поговорити і заспокоїтися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com