Гороскоп на тиждень: зірки рекомендують подбати про здоров’я

27.09.2020, 22:44
85214

Зірки розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу цього тижня, а також на які недуги можна захворіти і як їх лікувати 28 вересня – 4 жовтня.

Читайте також: Астрологи розповіли, яким трьом Знакам зодіаку варто сьогодні контролювати емоції

Про це інформує ТСН.

Овнам (21.03 – 20.04), Близнятам (22.05 – 21.06), Левам (23.07 – 21.08) та Скорпіонам (24.10 – 22.11) в першій половині тижня необхідно уникати перенапруженості — як фізичної, так і моральної. У першому випадку можна травмувати коліно і, що найнеприємніше, хребет, у другому – заробити нервовий зрив, мігрень, депресію і безсоння. Протиставити фізичній активності можна йогу і помірну фізкультуру, а моральній напруженості – медитацію під заспокійливу музику, прогулянки неспішним кроком і споглядання природи.

У другій половині тижня представникам знаків категорично не рекомендується робити хірургічні операції, навіть якщо йдеться про незначне втручання. Кров в цей час буде погано згортатися, тому велика ймовірність великої її втрати. Ліпше за допомогою детокс-меню і лікувального голодування провести чистку організму від шлаків і токсинів. Обережними потрібно бути також тим, у кого є проблеми з серцево-судинною системою: необхідно дотримуватися розпорядження лікаря – дотримуватися дієти і приймати прописані ним препарати.

Тельцям (21.04 – 21.05), Ракам (22.06 – 22.07), Дівам (24.08 – 23.09) та Козорогам (22.12 – 20.01) на початку тижня необхідно поставитися до стану свого здоров’я з максимальною увагою. Будь-яка недуга, яка дасть про себе знати в цей час, буде тривати довго, а її лікування — через те, що традиційні заходи впливу не дадуть результату — затягнеться. Особливо небезпечними виявляться інфекції, які легко підхопити цього дня, і травми, попри зусилля лікарів вони можуть дуже важко гоїтися.

Ближче до кінця тижня особливих проблем у здорових людей бути не повинно, обережними слід бути тільки тим, хто страждає від хронічних захворювань, але вони добре знають, що робити в таких випадках. Необхідно також стежити за здоров’ям підшлункової залози – насамперед сидіти на дієті: не вживати жирну, гостру і смажену їжу, а також категорично відмовитися від алкоголю.

Терезам (24.09 – 23.10), Стрільцям (23.11 – 21.12), Водоліям (21.01 – 18.02) та Рибам (19.02 – 20.03) на початку тижня проблеми зі здоров’ям, на щастя, не загрожують, але це не означає, що до власного самопочуття можна ставитися байдуже. Зірки наполегливо рекомендують пам’ятати про здоровий спосіб життя — правильно харчуватися, займатися спортом дотримуватися режиму праці та відпочинку, гуляти на свіжому повітрі.

У другій половині тижня великий ризик харчового отруєння, тому важливо стежити за якістю і свіжістю продуктів – від горезвісної “осетрини другої свіжості” ліпше відмовитися. Через те, що речовини, які вживаються, миттєво вбираються в кров, необхідно з обережністю приймати вже перевірені лікарські препарати, а від нових і зовсім відмовитися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com