Дівчата і організатор влаштували оргію з наркотиками: спливло нове відео з учасницями голої зйомки в Дубаї (фото, відео 21+)

29.05.2021, 18:03
97338

У мережі опублікували ролик, на якому видно, як організатор голої фотосесії в Дубаї Віталій Гречин розважається з моделями в ОАЕ. Так, на кадрах дівчата курили, вживали наркотики і демонстрували вульгарну поведінку.

Читайте також: Учасниці голої фотосесії в Дубаї засвітилися в елітному київському ресторані під час локдауну (відео)

До того ж моделі були напівроздягнені або зовсім голі. Відповідне відео розмістило видання “Страна” у своєму Telegram-каналі.

Спочатку в ролику з’явився сам організатор поїздки в Дубай Гречин, перед яким на кріслі лежала одна з моделей – без бюстгальтера і з розсунутими ногами.

Потім дівчата засвітилися в поліцейській формі, сидячи в приміщенні на дивані. Перед ними на столі був розсипаний білий порошок, ймовірно, це кокаїн.

Віталій Гречин розважається з моделями в ОАЕ
Моделі в Дубаї вживали наркотики
Віталій Гречин із моделями в Дубаї

Нагадаємо, організатор голої фотосесії дівчат в ОАЕ, киянин Віталій Гречин зізнався, що у нього були інтимні стосунки з двома з моделей, які брали участь у скандальній зйомці. Він також додав, що це був не груповий секс.

Раніше Віталій Гречин на честь свого дня народження влаштував “БДСМ-вечірку” в Буковелі. На ній були присутні й учасниці скандальної зйомки – українки Яна та Діана.

Віталій Гречин із моделями
Скандальна фотосесія в Дубай і організатор Віталій Гречин

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com