Дієтологи назвали небезпечні жіночі харчові звички

30.08.2021, 21:53
99883

Кожна жінка зіткнулася з такою проблемою, як зайва вага. Для цього може бути безліч причин. Але головні причини – неправильне харчування, пізні вечері і шкідлива їжа.

Читайте також: Харчування в школах по новому – меню і ціни у 2021 році

Американські дієтологи поділилися результатами досліджень в Eeatthis небезпечними жіночими харчовими звичками, від яких усі набирають вагу і яких краще позбутися.

1. Доїдати їжу за дітьми

Це дуже шкідлива звичка, яка сильно впливає на набір ваги, оскільки жінка з’їдає їжі більше, ніж їй потрібно.

2. Їсти вночі

Це жахлива і дуже шкідлива звичка, по-перше – ви сильно перевантажує організм, по-друге – їсте дуже шкідливу їжу, наприклад, ковбасу, цукерки, булки. Такий нічний перекус однозначно призведе до набору ваги.

Дієтологиня Келлі Джонс, MS, RD, CSSD, LDN стверджує, що якщо регулярно їсти вночі – можна отримати безсоння і організм може відчувати постійний стрес.

3. Брак білка на сніданок

Цей одна з причин того, чому жінки їдять вночі. Організму просто не вистачає необхідного білка, коли саме для жінок вкрай важливо підтримувати суху м’язову масу з віком (вона може почати скорочуватися до 30 років), тому вони починають їсти щось з неправильних продуктів, які дають енергію.

4. Перекус замість повноцінної їжі

Якщо ви не будете нормально харчуватися вдень, а обмежуватиметеся перекусами – безумовно буде відчуття втоми, і ввечері ви їстимете шкідливі продукти, від яких точно наберете вагу.

5. Вживання замінників їжі

Це коли ви замість нормальних продуктів вживаєте коктейлі або батончики-замінники, які містять занадто мало калорій і поживних речовин.

6. Швидке вживання їжі

Коли ви їсте “на бігу” – ви не можете контролювати ні обсяги ні калорійність їжі, тому що все відбувається дуже швидко.

“Коли ви їсте швидко, не звертаючи уваги, ваше тіло не дає вам розумової заслуги в їжі”, – говорить Лорен Харріс-Пінкус, доктор медицини, RDN.

Експерт радить сідати за стіл і їсти виделкою і ножем, уважно пережовувати їжу і робити паузи під час їжі, щоб це не нашкодило.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com