Дієтологи розповіли як позбутися зайвої ваги до Нового року без фізичних вправ

13.11.2019, 12:49
51874

Американські дієтологи розповіли про деякі способи позбутися від зайвої ваги для людей, які з певних причин не можуть (або не хочуть) регулярно робити зарядку і ходити у спортзал, пише Вона.

Читайте також: Медики розповіли чому в холодну пору не можна ходити з голими щиколотками

У першу чергу, потрібно віддати перевагу продуктам харчування, які багаті на білок, таким як тофу, горіхам, бобовим та прісноводній рибі. Така їжа швидко насичує і дозволяє обійтися без переїдання.

Також дієтологи радять виключити з раціону солодкі напої, такі як газована вода, тоніки, енергетичні напої та фруктові соки. Вони містять багато “порожніх” калорій і сприяють підвищенню рівня цукру в крові. Не зайвим буде заодно відмовитися (хоча б тимчасово) від швидких вуглеводів. Спробуйте пожити без цукру до Нового року − результат буде очевидним.

Потрібно знизити і кількість солі в раціоні − не більше однієї чайної ложки в день, і вода не буде затримуватися в організмі.

Крім того, рекомендується вести у цілому більш активний спосіб життя (зокрема, більше бувати на свіжому повітрі й віддавати перевагу сходам, а не ліфтам).

Дуже важливо спати по максимально суворому графіку, не допускаючи недосипання, а також старатися уникати стресів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com