Дмитро Комаров розповів подробиці свого таємного весілля

16.06.2019, 10:16
29363

Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров офіційно оголосив, що більше не холостяк.

Читайте також: Більше не холостяк: відомий телеведучий Дмитро Комаров одружився (весільне фото)

Телемандрівник пов’язав себе путами шлюбу з партнеркою з “Танців з зірками”, володаркою титулу “Міс Україна 2016” Олександрою Кучеренко. У “Світському житті” пара розповіла, як зароджувалися їхні стосунки та де вони побралися.

Виявляється, що Дмитро та Олександра вже під час участі у “Танцях з зірками” були парою, проте ретельно це приховували і дуже боялися, щоб їх не розсекретили. Спочатку запросили на “Танці” Дмитра, через два тижні запросили Сашу, вона пройшла кастинг. Потім їх поставили у пару.

“Я максимально приховував. Ми так боялися, що хтось десь подумає і запідозрить. У нас була фобія. Ми хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через “Танці” ледь не розбіглися. “Танці” була ідеальна перевірка. Після “Танців”, якщо ми не розсварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день”, – прокоментував Дмитро.

Цікаво, що вперше Дмитро побачив Олександру на конкурсі “Міс Україна”, де дівчина брала участь, а ведучий був суддею. Однак їхні стосунки почалися пізніше, коли Комаров запросив Кучеренко до себе в офіс. Там вони провели чотири години за цікавою бесідою. Тоді між ними промайнула іскра.

Пара до весілля зустрічалася два роки, проте не жила разом. З’їхалися закохані лише після реєстрації стосунків.

Цікаво, що побралися Дмитро та Олександра у Єрусалимі. Брали шлюб у церкві, у православному храмі.

“Я мандрую і обираю місця сили. Їх не дуже багато, але коли потрапляєш до такого місця, ти відчуваєш, що качає енергетика. Єрусалим, там дійсно відчувається енергія і я одразу запропонував Саші це місце”, – пояснив Комаров.

До цього пара розписалася у Києві, вінчалися у Єрусалимі.

“У Києві розпис був. Я, Саша, два паспорти, РАЦС, тихенько, щоб ніхто не побачив”, – сказав ведучий.

На весілля молодята покликали лише найрідніших, яких було 11 осіб. Цікаво, що пара настільки хотіла зберегти у таємниці своє щастя, що навіть на вінчання до Єрусалима летіла, сидячи у літаку у різних місцях, аби ніхто нічого не запідозрив.

Розповів Дмитро й про те, як освідчився коханій.

“Коли народилося це рішення, прийшло з космосу. Я взяв вранці Сашку і кажу: “Поїхали”. Я ж займаюся польотами, у мене багато друзів-пілотів приїхали до вертольотного клубу. Я привіз Сашу, ми сіли до вертольоту, ми полетіли повз Лаври, Дніпра. А потім я просто дістав обручку, а у вертольоті шумно було, особливо не поговориш. Я запитав поглядом. Вона відповіла: “Так”. Я у вертольоті надів обручку”, – поділився новоспечений чоловік.

Медовий місяць Дмитро та Олександра провели на Мальдівах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com