Дмитро Комаров розповів, як його підстрелили у Бразилії

20.03.2019, 18:11
17285

Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров, який налякав фанів відео, де його “підстрелили”, розставив крапки над “і” у цій історії.

Читайте також: Бразильські бандити підстрелили Дмитра Комарова просто під час зйомок (відео)

На сторінці в Instagram Дмитро заспокоїв шанувальників, що він живий і здоровий. А кадри, які потрапили до Мережі, були зроблені, коли Комарова навчали професії каскадера.

“Поспішаю ще раз підкреслити: я живий і здоровий. На відео кадри зі знімань, де я вчився працювати каскадером. А ось чому вони з’явилися в Мережі, вирвані з контексту – це інше запитання. За умовами договору з бразильської командою кіношників, які організовували ці знімання, ми зобов’язувалися надати їм всі відзняті матеріали, тому що вони, як актори, теж беруть участь. Там їхні обличчя”, – прокоментував Комаров.

Ведучому вдалося з’ясувати, що кадри оприлюднив бразилець на ім’я Іван.

“По суті, виклав себе – на відео він біжить за мною з пістолетом в ролі бандита. Він же – каскадер і організатор знімань. Зателефонував Івану з запитанням, навіщо він це зробив, і він відповів: “Це просто жарт”. В принципі, по каналу видно, що там відоси зі знімань фільмів”, – наголосив ведучий.

Як доказ того, що це дійсно були кінознімання Комаров також показав, як його підпалювали.

“Спеціально викладаю кадри зі знімань фільму і роботи каскадерів, професію яких я на собі відчував. Я горів, цілком реально, в різні дні, тренувався. Але з дотриманням заходів безпеки. Мене збивала машина, разів 50. Були вибухи, погоні”, – поділився Дмитро.

Він додав, що наступна програма “Світу навиворіт”, яка вийде в ефір сьогодні, буде присвячена вивороту бразильського кіновиробництва.

“Саме тому ми, за умовами контракту, передали бразильцям відео два дні тому. Але звичайно такої “реклами” я не хотів. Вибачте, що вам довелося переживати і так вийшло. Я цього не хотів. І дуже ціную вашу любов і турботу. Це були реально дуже складні для мене знімання: два дні в спекотному одязі я бігав по 40-градусній спеці, стрибав, падав. Крик на відео, до речі, теж реальний – піропатрон з “кров’ю” погано поставили, і мені він вистрілив чітко в вухо”, – поділився з шанувальниками Дмитро.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com