Дмитро Суворов: “Вибори-2019 – найбрудніші в історії України”

15.02.2019, 10:33
12076

Дмитро Суворов у Facebook поділився думкою стосовно майбутніх виборів, провівши паралелі між стратегіями Порошенка, підступністю Кучми, хваткою гопника Януковича та непопулярністю Ющенка.

Читайте також: “Та пішов ти”, – у Харкові активісти влаштували “теплий” прийом Порошенку (фото, відео)

“За плівкам майора Мельниченка ми знаємо, як обирався на другий термін Леонід Кучма. Силовикам була дана команда давити там “де почервоніло. (У регіонах, де був вищий рейтинг у його опонента, комуніста Петра Симоненка). “А західні області не чіпайте. Там і так за мене проголосують”.

У Віктора Януковича не було необхідності тиснути східні області перед парламентськими виборами-2012. Там і так проголосують. Віктор Ющенко вдруге балотувався як технічний кандидат Януковича, тому завзяття і пристрасті не виявляв. Та й взагалі – людина інтелігентна. Закочувати суперників в асфальт він був морально не готовий.

Тому всі попередні вибори були чистішим. У гіршому випадку влада “гвалтувала” лише частини країни. Нелояльних. А так, щоб бульдозером по головах всієї України – уздовж і поперек, туди і назад – це вперше. І справа не тільки в тому, що у чинного Президента немає регіональної опори, немає областей, де “і так проголосують”. Значну роль відіграє людський фактор. Петро Порошенко поєднує в собі підступність Кучми, хватку гопника Януковича і рейтинг Ющенка. Дуже важкий набір.

Тому – так. Вибори-2019 найбрудніші в історії України. Тому що найрозумніший, цинічний і найнепопулярніший Президент рветься на другий термін. Зеленського, Тимошенко і Гриценко, напевно, чекають найскладніші півтора місяці в житті. Підлості і злочинів буде ще багато. Головне, щоб не було крові.”

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com