“Дніпроазот” поновлює виробництво хлору

19.07.2018, 18:38
3601

Підприємство “Дніпроазот” готується до запуску виробництва хлору. Віце-президент Асоціації водоканалів України Ольга Бабій повідомила, що для виходу на обсяг виробництва заводу потрібні три доби, повідомляє ua.news.

“На даний момент підприємство повністю готове до відновлення роботи, підготовчі роботи до запуску виробництва проведені, обладнання знаходиться у робочому стані і готове до використання в будь-який момент… Сьогодні (19 липня – ред.) на підприємстві розглядаються можливості усунення технічних перешкод, однак крім них на ситуацію, що виникла, накладається і економічна”, — прес-служба підприємства “Дніпроазот”

Раніше голова асоціації “Укрводоканалекологія” Олександр Шкінь повідомив, що найскладніша ситуація з наявністю хлору для очищення води, склалася у трьох обласних центрах: в Харкові, Кропивницькому та Запоріжжі. У Харкові рахунок йде вже на дні. У Києві запасів хлору вистачить “ще десь на місяць”.

Нагадаємо, 6 липня підприємство “Дніпроазот” – єдиний в Україні виробник хлору, – призупинило виробництво через високу вартість газу. У компанії “Київводоканал” зазначили, що в кількох містах України буде відключене або обмежене водопостачання.

Пізніше керівництво підприємства повідомило, що для відновлення роботи хлорної групи цехів потрібне підвищення цін на продукцію, що виробляється.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com