До України мчить антициклон Hannelore

8.01.2024, 17:32
152575

У вівторок, 9 січня, на погоду в Україні вливатиме антициклон, який спричинить морозну, але суху погоду з сонячними проясненнями. Про це каже синоптик Наталка Діденко.

Читайте також: Готуємо гарячий шоколад: простий та корисний зимовий напій

“Антициклон Hannelore витіснить у вівторок із нашої території усі опади і завтра вдень навіть будемо мружитися від сонця. Лише вночі та вранці на півдні затримається сніг та мокрий сніг, на півдні Криму з дощем”, – розказала вона.

За словами синоптика, холодна морозна погода 9 січня триватиме. Так, найближчої ночі температура повітря становитиме -10…-18 градусів, місцями на півночі та заході похолоднішає до -18…-22 градусів.

Завтра вдень очікується -7…-12 градусів, але у південній частині буде вище: вночі -6…-11, вдень -2…-6 градусів, в Криму вночі -1…-4 градуси, вдень близько нуля.

У Києві, за словами Наталки Діденко, завтра вдень буде сяяти холодне сонце. Вночі передбачається низька температура повітря, адже антициклонічні прояснення додадуть стимулу додатковому вихолодженню, -12…-15 градусів. Протягом дня у столиці очікується -10…-12 градусів.

За даними Міністерства енергетики, станом на ранок в Україні без світла залишилися майже 400 населених пунктів. Причина – погіршення погодних умов.

Найскладніша ситуація спостерігається на Дніпропетровщині, де без електроенергії знаходяться понад 200 населених пунктів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com