Don’t Fuck with Ukraine: Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву

29.04.2022, 14:29
118497

Макс Барських презентував пісню Don’t fuck with Ukraine – саундтрек підтримки бойового духу українського народу, який став квінтесенцією головних фраз під час війни.

Читайте також: Окупанти планують створення “Південної Русі” на території України – ЗМІ

За словами артиста, після ліричної воєнної колискової “Буде весна” його захотілось створити такий інтернаціональний трек, який покаже всьому світові силу українців. Тому, крім куплетів англійською, особливу увагу привертає український фольклор, написаний без цензури, але з елементами гумору, який Максу вдалося записати у Львові.

“Багато хто з самого початку не вірив в Україну, і думали, що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною та мужньою. Однак, вже третій місяць поспіль наша держава героїчно бореться з російським нашестям. І цей прецедент змінює не лише нашу країну, але й увесь світ. Наш приклад покликаний заражати інші народи”, – сказав Барських.

Нова пісня Макса присвячена українським військовим, честь і мужність яких приголомшує його особисто. Також вона стосується і народного спротиву, завдяки якому світ є свідком народження єдиної сили України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com