ДП “Антонов” продало перший за чотири роки літак

12.11.2019, 12:50
51730

Держпідприємство “Антонов” продало перший за чотири роки літак. Контракт на поставку Ан−178 для Національної поліції Перу підписало ДП Спецтехноекспорт. Про це повідомляє Корреспондент.biz.

Читайте також: В аеропорту Шарм-ель-Шейх загорівся літак з українськими туристами (відео)

Тендерна пропозиція України стало кращим, випередивши по підсумковій оцінці пропозиції основних конкурентів, серед яких були літаки C27J від компанії Leonardo (США−Італія) і CASA C−295 від Airbus (Іспанія). Для визначення підсумкової оцінки, замовник враховував експлуатаційні характеристики літака, терміни поставки, розширені гарантії, навчання персоналу та інше.

Як відзначили в Спецтехноекспорт, завдяки підписанню контракту, Україна відкриває ринок Латинської Америки для нового покоління вантажних літаків Антонов. Зараз ведуться переговори з потенційними замовниками українських літаків з інших країн цього регіону.

“Цей контракт став логічним продовженням експлуатації “АНів” в Перу, адже новий Ан−178 замінить на службі поліції Ан−32Б”, − зазначив гендиректор Укроборонпрому Айварас Абромавічус.

Україна взяла участь у відкритому тендері, де конкурувала з продукцією Італії й Іспанії. У Спецтехноекспорт не назвали терміни, але уточнили, що передбачений повний цикл виробництва літака.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com