Дружина Віктора Павліка розповіла, що його діти ще й досі не познайомитись з молодшим братиком

3.10.2021, 10:00
102230

Катерина Реп’яхова, яка є дружиною відомого українського співака Віктора Павліка, нещодавно народила йому сина. Хлопчика назвали Михайлом

Жінка активно веде свій мікроблог та часто ділиться з шанувальниками світлинами зі свого життя. Проте, обличчя свого маленького сина вона показала зовсім недавно.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram жінка вирішила вирішила відверто відповісти на питання, які цікавлять її фоловерів. Одне з них, виявилось не дуже приємним для неї, але Катерина все ж вирішила не приховувати особисте від шанувальників.

Жінку запитали, чи відвідували старші діти Віктора Павліка свого молодшого братика. Нагадаємо, у співака є ще донька Христина та син Олександр від попередніх стосунків. І, попри те, що сам Павлік розповідав, що його старші діти позитивно сприйняли новину про народження Михайла, Катерина розповіла зовсім інше.

Як виявилось, ні Христина ні Олександр ще й досі не бачили свого молодшого брата. Катерина пояснила шанувальникам, що не знає, щому вони його не навідують. Вона також додала, що її рідна сестра відклала усі свої справи, та прилетіла з Ізраїлю разом зі своїми дітьми, щоб ті мали можливість познайомитись зі своїм маленьким братиком.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com