“Друзі, біда”: на Хмельниччині лікар розповів, що в одній з лікарень немає кисневої станції та залишився тільки один апарат ШВЛ для хворих на коронавірус

30.09.2020, 13:11
85443

У Шепетівській центральній районній лікарні, що в Хмельницькій області, не вистачає обладнання для лікування пацієнтів з COVID-19. Про це повідомив завідувач відділення анестезії та інтенсивної терапії цієї лікарні Валерій Сивоконюк на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: На Хмельниччині дитячі пустощі з вогнем призвели до загибелі немовляти (фото)

“Не хочу згадувати про одного майбутнього депутата, очільника первинки, що кричав в ФБ, що мене треба посадити за нагнітання обстановки та неправильное розуміння продажі антисептиків! Друзі, здалеку почав, але біда! У нас в роботі вже 5 апаратів ШВЛ! Залишився один! Кисневої станції нема! Ліфта нема! Ніколи не був в паніці! Повірте мені, що буде ситуація, коли ми не зможемо допомогти вашим рідним людям!” – наголосив реаніматолог.

Медик зазначив, що є необхідність у виплаті заборгованості медикам.

“Але дуже прошу дзвонити не до мене, а до очільників! Нехай докупляють апарати! Розширюють на два поверхи! Добавляють ставки! Виплачують заборгованість”, – додав завідувач реанімації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com