ДТП на Запоріжжі: в результаті зіткнення легковика та вантажівки 2 осіб загинуло, двоє – в лікарні (фото)

30.12.2019, 17:15
58253

На Запоріжжі  внаслідок зіткнення легковика та вантажівки двоє осіб загинуло та ще двоє перебувають в лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Читайте також: Загинула 10-річна дівчинка: на Рівненщині водій на “Renault Rapid” протаранив дві автівки (фото)

Зазначається, що ДТП сталася на перехресті автошляху “Харків−Сімферополь” та дороги, що веде до села Приморського Запорізького району.

За даними поліції, водій автомобіля “ВАЗ−2109”, не надавши перевагу в русі, виїхав на перехрестя, та скоїв зіткнення з автомобілем “Mercedes−Benz Atego 816L”, під керуванням громадянина 1988 року народження.

“Внаслідок аварії двоє пасажирів автомобіля “ВАЗ”, чоловіки 1979 та 1996 років народження померли під час надання медичної допомоги. Ще один пасажир, чоловік 1987 року народження, та водій автомобіля “ВАЗ” з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до лікарні”, − вказали у поліції.

Крім того, встановлено, що водій легкового автомобіля, чоловік 1984 року народження, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com