Дубінський подав до суду на ключові правоохоронні гілки за бездіяльність щодо захисту України

19.04.2019, 14:32
21595

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Олександра Дубінського до Національної поліції України, Служби безпеки України та Адміністрації Державної прикордонної служби України про визнання протиправною їх бездіяльність щодо захисту національної безпеки України.

Читайте також: Черговий вибух в оборонній галузі: які корупційні схеми розкрило резонансне розслідування та як на них відреагували фігуранти (відео)

Треті особи – Президент Петро Порошенко, Голова АПУ Ігор Райнін, Народний депутат Ігор Кононенко. Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва, пише “Уніан“.

Зокрема, позивач просить суд заборонити високопосадовцям та політикам виїжджати за кордон протягом одного року після проведення парламентських та президентських виборів. Серед інших вимог позову – визнання протиправною бездіяльність Нацполіції та СБУ щодо не вчинення профілактичних дій із запобігання корупції та посягань на економічну безпеку держави з боку вищевказаних осіб. На разі судом досліджуються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження у справі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com