Дубінський “здав”двох однопартійців у САП

5.11.2019, 21:49
50687

Народний депутат від Слуги народу Олександр Дубинський повідомив Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі про факти звернення до нього двох колег з фракції “з вимогою залишити високими комісійні для приватних майданчиків ProZorro. Про це він сказав журналістам у вівторок, 5 листопада, перед будівлею САП, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Читайте також: Дубінський показав результати перевірки на детекторі брехні

″Я надав факти, і вони підтверджуються стенограмою засідання комітету, що до мене зверталися два депутати від партії Слуга народу Заблоцький (Мар’ян, – ред.) і Мовчан (Олексій, – ред.) з вимогою залишити високими комісійні для приватних майданчиків ПроЗорро. Я вважаю, що це може мати в собі корупційну складову″, – сказав він.

Дубинський зазначив, що заяву у нього прийняв особисто керівник САП Назар Холодницький. Нардеп у вівторок давав свідчення в НАБУ і САП.

Депутат також повідомив, що звернувся до САП з вимогою перевірити факти, чи дійсно відбувалося листування його колеги по фракції Миколи Тищенка з пранкером, який видавав себе за генерального прокурора Руслана Рябошапку.

″Якщо пан Тищенко дійсно здійснював таку переписку і спілкувався з уявним генеральним прокурором Рябошапкою, і у нього є факти якоїсь незаконної діяльності в партії “Слуга народу”, то він (Тищенко, – ред.) повинен був відповісти на питання, які ставляться у зв’язку з цим листуванням″, – зазначив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com