Дубинський вигуляв у Раді “вульгарну” краватку, яка дорожча за прожитковий мінімум українців (фото)

27.01.2022, 23:03
110131

Нардеп Олександр Дубинський у Верховній Раді хизувався краваткою з незвичайним зухвалим принтом, що нагадує чоловічі геніталії. Такий елемент одягу на колишньому “слузі народу” (був виключений з партії минулої весни) – від відомого британського модельєра Вів’єн Вествуд.

Читайте також: Єгорова знайшла відео з Притулою, що пародіює Добкіна, і звинуватила його у вживанні наркотиків

Політик в екстравагантній краватці 27 січня в парламенті потрапив в об’єктив камери кореспондента “Апостроф” Романа Петушкова.

На кадрах видно, як Дубинський в залі засідань ходить зі своєю обновкою, спілкується з колегами та, судячи з усього, коментує придбаний аксесуар.

На білій краватці зображений, серед інших фігур, червоний елемент, який візуально нагадує “примітивно” намальовані чоловічі геніталії.

Дубинський вигуляв у Раді "вульгарну" краватку, яка дорожча за прожитковий мінімум українців (фото)Дубинський вигуляв у Раді "вульгарну" краватку, яка дорожча за прожитковий мінімум українців (фото)Дубинський вигуляв у Раді "вульгарну" краватку, яка дорожча за прожитковий мінімум українців (фото)

Вів’єн Вествуд вважається засновником стилю панк у високій моді. Також вона відома як політичний активіст. У світі відкрито понад 500 бутиків Vivienne Westwood.

Вартість краватки, яку вибрав Дубинський для участі в засіданні Ради, в середньому становить близько 100 євро (тобто приблизно 3 230 гривень), що майже в півтора раза вище за суму мінімальної пенсії в Україні (з 1 січня 2022 року вона становить 1 934 гривні), і вище прожиткового мінімуму на одну людину (з 1 січня складе 2 393 гривні).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com