Єгорова знайшла відео з Притулою, що пародіює Добкіна, і звинуватила його у вживанні наркотиків

27.01.2022, 18:32
110109

Телеведуча Сніжана Єгорова знайшла в Інтернеті старе відео Сергія Притули, зняте в 2019 році, на якому він пародіює наркотичний прихід Добкіна у Верховній Раді.

Читайте також: “Я підтримую Путіна”: телеведуча Сніжана Єгорова зробила зухвалу заяву

На відео, розміщене на Фейсбук-сторінці Єгорової, звернув увагу журналіст Денис Казанський. “”Ці чорти приймають закони!”- написала Єгорова, яка, мабуть, вважає що Притула депутат”, – прокоментував пост телеведучої Казанський, зазначивши, що Єгорова “видала пародію за чисту монету”.

“Далі конвеєр божевілля було вже не зупинити. Сотні репостів, прокляття в коментах… Обростаючи новими подробицями, відео пішло гуляти по анонімних телеграм-смітниках і сайтах ДНР. Там джерелом замість Сніжани Єгорової вже був названий “кореспондент сайту” Донбас. Сьогодні”, який особисто бачив, як “парламентарій спочатку почав залипати під час засідання, а потім почався “прихід”, під час якого Притула почав ховатися в закутках залу, і його схопив корчій””, – написав Казанський.

Зазначимо, що відео з Притулою Єгорова виклала 24 січня. Відео вона супроводила таким підписом: “Сергій Притула під наркотою в парламенті незалежної від здорового глузду України!!!”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com